Presenter till pojkvän som studerar eller ska börja studera

Har du en pojkvän som pluggar eller ska börja plugga? I så fall ska du här få några tips på vad du kan köpa till den studerande pojkvännen!

Presentkort hos en nätbokhandlare

Studentlitteratur kan vara dyrt och att ge ett presentkort som kan användas för att köpa böcker kan vara skillnaden mellan nudlar och fläskfilé för din studerande pojkvän. Kanske inte den roligaste presenten, men kommer garanterat uppskattas!

En grafräknare

Studerar din pojkvän matematik, fysik, statistik eller något annat där han kan tänkas behöva göra beräkningar och grafer? I så fall kan en grafräknare bli en riktigt bra present! Det finns fullt av olika grafräknare i varierande prisklasser.

Matlådor

En matlåda är en riktigt praktiskt sak som alla studenter som vill spara så mycket pengar som möjligt har stor glädje av! Spenderar din pojkvän lite väl mycket pengar på att köpa färdiglagad resturang eller cafeteria-mat? Uppmuntra honom att försöka laga mer mat själv genom att köpa några riktigt fina matlådor i present!

Termos

En riktigt fin termos som ser till att varma drycker förblir varma, kan bli en riktigt bra present till någon som ska börja studera. Är personen en riktigt kaffeälskare är det ännu bättre. En termos kan dels spara pengar under dagtid(kaffe är dyrare i studentcafeterian), men också se till att det finns varmt kaffe under långa studienätter i högskolans datorsalar eller studierum, då cafeterian håller stängt.

Inneskor

Ett par varma inneskor är något som alla studenter som bor i studentkorridor behöver. Med ett par inneskor blir det betydligt bekvämare att tassa ut i köket eller att gå över till någon av korridorskompisarna för att kolla på film. Dessutom slipper man risken att skita ner sina strumpor i den, med stor sannolikhet, inte så rena studentkorridoren.

Datorfodral

Kanske inte den roligaste presenten, men saknas det någon form av skydd för datorn när det är dags att börja plugga, kan ett datorfodral bli en välbehövlig present! Under studietiden brukar datorn hänga med till allt i från föreläsningssalar till studiekompisar och med detta ökar också chansen för att datorn åker på en del stryk. Att ha ett ordentlig skydd som ser till att datorn håller sig hel när olyckan är framme kan spara väldigt mycket pengar för den redan fattiga studenten.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *