Tänker du köpa en upplevelse till din pojkvän? Här är tre tips!

Om du letar efter en upplevelsepresent till din pojkvän så finns det en rad saker att tänka på innan du bokar eller köper ett presentkort. Nedan får du tre tips på vad du bör hålla koll på innan du klickar hem en upplevelse till din pojkvän.

Se om upplevelseföretaget verkar vara seriöst

Ute på nätet är det en djungel av olika upplevelsesajter och det har hänt att oseriösa aktörer har blåst kunder genom att utlova olika upplevelser som inte finns. Därför gäller det att se till att du bokar på rätt ställe för att upplevelsen inte ska bli en stor besvikelse. Ett bra sätt att ta reda på om huruvida ett upplevelseföretag verkar vara seriöst eller inte är att se vad tidigare konsumenter tyckt på olika recensionssajter. Några exempel på denna typ av webbplatser är Trustpilot, Pricerunner och Prisjakt.

Jämför priser

Att bli blåst på en hel upplevelse på grund av att oseriösa företagare lovar något de inte kan leverera är bland det värsta som kan hända när du försöker fixa en trevlig upplevelse till din pojkvän. Det näst värsta är nog att behöva betala ett för tok på högt pris för upplevelsen och på så sätt också bli blåst. Precis som med de flesta andra varor och tjänster kan det vara stor skillnad på hur mycket en upplevelse kostar hos olika aktörer och det gäller därför att verkligen se till att jämföra priserna på olika upplevelser innan du bokar eller köper ett presentkort.

Kolla upp hur länge presentkorten varar

Hur länge ett upplevelsepresentkort varar kan skilja ganska mycket hos olika företag. Väljer du att inte boka en upplevelse utan istället köpa ett presentkort till din pojkvän, gäller det därför att hålla koll på hur länge presentkortet är giltigt. Då upplevelser dessvärre tenderar att inte bli av under den tidsperiod som från början var tänkt (utan ganska ofta skjuts upp), är det viktigt att få så lång giltighetstid som möjligt. Ett bra mål att sträva efter är att presentkortet ska vara giltigt i minst tre år.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *