Är din pojkvän ett sommarbarn? Här kommer två tips!

Har du ett sommarbarn till pojkvän kan du glädja dig åt att om du hittar rätt present är chansen stor att den verkligen kommer att användas till max! Packas en present upp en vacker juli-morgon då din pojkvän är ledig och på strålande humör så är det väldigt stor chans att den verkligen kommer till användning och används till sin fulla potential.  Hade din pojkvän varit född på hösten och packat upp sina presenter på en risig oktober-måndag hade risken varit stor att den inte gjort samma succé som på sommaren och kanske till och med nästan glömts bort efter några dagar.

Om din pojkvän har glädjen att fylla år på sommaren så finns det fullt av bra presenter som passar extra bra i det soliga vädret. Nedan kommer två presenttips som kan göra succé under juni, juli och augusti.

En upplevelse

Sommaren är den absolut bästa tiden för upplevelsepresenter. För det första så är det den period under året då en utomhusupplevelse mycket väl kan äga rum under värme och solsken. Dessutom brukar det finnas en hel del fritid och även kanske semester från jobbet under sommaren, vilket gör att planeringsarbetet blir betydligt lättare. Ett tips är dock att inte ge bort ett upplevelse-presentkort utan istället direkt boka in ett datum. Givetvis kan det vara en god idé att göra detektivarbete och se om det är möjligt att boka detta datum. Det är verkligen inte kul om din pojkvän har andra planer då du planerat in upplevelsen. Köper du ett presentkort är risken att det, som i många fall, slutar med att det bara blir liggande och upplevelsen aldrig blir av.

Prylar som lyxar till det på stranden eller i trädgården

Internet och diverse prylbutiker är under vår – och sommarhalvåret ofta fyllda med olika saker och ting som gör semestern betydligt lättare. Om du tycker att din pojkvän förtjänar att kunna njuta extra mycket av sin lediga tid så ska du definitivt köpa någon smart och häftig sommarpryl. Varför inte en solcellsladdare till telefonen, en uppblåsbar fåtölj, en hängmatta, en grilltång med inbyggd lampa och termometer, en ökylare eller mjukglassmaskin?

 

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *