Fler internet-verktyg i jakten på en present till din pojkvän

Det råder ingen tvekan om att internet är fullt av olika presentsajter och presentbloggar, som likt denna blogg, ger tips på olika presenter till din pojkvän. Förutom dessa webbplatser som lägger upp olika presenttips finns det ytterligare verktyg att använda för att få presentinspiration. Nedan kommer tips på två internet-verktyg som du kan använda i presentjakten.

Google bildsök

Googles bildsök är långt i från det bästa verktyget att använda när du ska få inspiration till presenter, men kan definitivt ge dig lite extra idéer och förslag. Sök med en sökterm som ”Present till pojkvän” för att få upp så bra bildträffar som möjligt. Använd gärna flera språk för att se vad som är populära presenter i andra delar av världen.

Pinterest

Pinterest är helt fullproppat med bilder på olika presenter och det finns en hel del inspiration att få genom att söka på detta sociala bildnätverk. Precis som med Google bildsök, ska du försöka använda andra språk för få så många förslag som möjligt. Skriv in ”Boyfriend birthday gifts” och du kommer se tusentals saker och ting som andra användare antingen själva har fått eller gett bort i födelsedagspresent.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *