Lite gott och blandat

Tidningsprenumeration

tidningar En present som aldrig tycks dö ut och fungerar varje födelsedag är den klassiska tidningsprenumerationen. Köp en tidningsprenumeration med ett av hans favoritämnen och det kommer garanterat att uppskattas!

Parfym

parfym Kanske är det dags att din pojkvän ändrar sin lukt till något trevligare, i alla fall för ett tag. En riktigt bra födelsedagspresent för detta är så klart att köpa en härligt doftande parfym. Är det du som köper den, så är det också du som kan påverka hur du vill att din pojkvän ska lukta.

Roligt mobilskal

mobilskal En enkel, men rolig present till din pojkvän är ett mobilskal. Idag finns det oändligt många olika sorters skal till mobiltelefoner, allt i från tillverkningsmaterial till olika mönster, färger och former. Även om din pojkvän redan har ett mobilskal som han är nöjd med så kan det alltid vara uppskattat att få ett extra roligt mobilskal. Ett roligt mobilskal behöver man inte använda till vardags, men kan passa perfekt vid någon speciell fest eller händelse.

Ett coolt duschmunstycke

duschmunstycke Låt din pojkvän få duscha i olika färger! Ett duschmunstycke med LED-lampor i kan verkligen göra din pojkväns upplevelse i duschen riktigt annorlunda. Detta duschmunstycke lyser i olika färger beroende på hur varmt vattnet är.

Bagagevåg

bagagevag Ska du och din pojkvän ut och resa snart och planerar att köpa med er en del saker hem? Det finns inget värre under hemresan än att inte veta om väskan kommer klara viktgränsen vid incheckningen. Att ställa sig på badrumsvågen innan man ska resa iväg brukar fungera bra, men när man är utomlands är det inte alltid lätt att hitta en våg. Med en bärbar bagagevåg är det enkelt att kontrollera vikten på bagaget innan man ska resa iväg.

Ringerwraps

ringerwraps Om din pojkvän tycker om att vistas utomhus i miljöer där mobiltelefonen lätt kommer till skada så kanske han skulle behöva fem stycken Ringerwraps mobilskydd. Med detta skydd kan han smsa eller ringa dig i regn och rusk, i skidbacken, på stranden eller när han står och lagar mat utan att förstöra sin mobil.

Kosttillskott

kosttillskott Om din pojkvän är en gymgalen träningsnarkoman eller rentutav inte skulle må sämre av att bli en sådan, så är kosttillskott en mycket bra present. Kosttillskott är något som han kan äta utöver sin vanliga kost för att få ut max av allt slit på träningen.

Polaroidkamera

polaroidkamera En riktigt klassiker som är tillbaka i en modern version är Polaroidkameran. Det är inte den billigaste presenten vi har att tipsa om till din pojkvän, men definitivt värd pengarna. Polaroidkameran är kameran som skriver ut bilder från sin inbyggda printer direkt efter att bilden är tagen. En riktigt rolig pryl att ha med sig på fester och andra händelser med mycket folk!

Objektiv för mobiltelefon

objektiv-mobil Om din pojkvän tycker om att ta bilder med sin mobiltelefon och ibland stör sig på att det inte alltid går att zooma in lika bra som med en vanlig kamera, så finns det nu en lösning! Med ett objektiv gjort för mobiltelefoner kan han få en zoom-funktion som är lika bra som på en vanlig digitalkamera!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *