Fyra presenttips för den slarvige och glömske pojkvännen

 

Flygande Alarmklocka

flying-alarm-clock

När de första väckarklockorna kom så hade folk en chans på sig att stiga upp och inte somna om. Idag har väckarklockor och mobiltelefoner vanligtvis en snooze-funktion, vilket innebär att det är lätt att ligga kvar i sängen och snooza lite för länge. Trycker man på snooze några gånger blir det ganska många minuter och rätt var det är så är man försenad till jobb eller skola. Har du en riktig snoozande sjusovare till pojkvän? Med en ”Flying Alarm Clock” är det slut på snoozandet och istället för att stänga av alarmet med ett enkelt knapptryck så måste din pojkvän hämta en flygande propeller för att så slut på oljudet!

 

Dörrmatta med kom-ihåg-funktion

dorrmatta-kom-ihag

Är din pojkvän av den glömska typen? Den glömska typen som vanligtvis lyckas glömma att ta med sig någon av de tre viktigaste prylarna; Mobilen, plånboken eller nycklarna? Att behöva tjata och påminna honom kan lätt vara frustrerande och dessutom är det slöseri med energi då du antagligen har dina egna saker att hålla koll på. Dessutom kan det ständiga påminnandet skapa onödiga konflikter ifall din pojkvän är lättirriterad. Med en dörrmatta med kom-ihåg-funktion så blir det mycket lättare för din pojkvän att komma ihåg det allra viktigaste.

 

Key-Seeker

key-seeker

Om din pojkvän är av den slarvigare typen som lätt gör av med sina egna och ibland sedan även dina nycklar, så är ett bra tips att köpa honom en Key-Seeker. Key Seekern har en sökare som är lika stor som ett kreditkort och får plats i plånboken. Genom att klicka på en knapp på detta kort så sänds en signal till en nyckeltagg som ger ifrån sig ett ordentligt pipande. Pipandet går att höra igenom cementväggar och buskage.

 

Klädvikare

kladvikare

Händer det ofta att din pojkvän bara trycker in sina nytvättade kläder i garderoben utan att vika dem? Kanske skyller han på att han inte kan eller att det tar för lång tid? Som så många andra i-landsproblem så finns det numera även en lösning på detta; Klädvikaren, en väldigt enkel pryl som gör att din pojkvän kommer ha snyggt och prydligt i sin garderob.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *