Kläd/mode-presenterna som sällan blir fel

Att försöka hitta det rätta klädesplagget till din pojkvän är inte alltid det lättaste. Trots att du hittar en skjorta som du tycker är riktigt snygg, så är det inte helt säkert att din pojkvän tycker likadant. Problemet är också att du kanske aldrig får reda på ifall han verkligen gillar den. De flesta människor som får kläder har en vana att spela med och kan lätt sitta och säga att de gillar det nya plagget, när de egentligen inte alls gör det. Är du ute efter kläder/mode till din pojkvän så får du här några tips på presenter som i princip alltid kommer att fungera oavsett vad din kille har för smak.

 

Happy Socks

happysocks Att ge bort vanliga enfärgade strumpor till sin pojkvän lär antagligen inte bli den mest uppskattade presenten på födelsedagen. Svarta eller vita strumpor är framförallt något som man vanligtvis får av mamma eller mormor och inte sin flickvän. Ett par Happy Socks är däremot något helt annat. Dessa färgglada strumpor är kanske modevärldens mest älskade och kommer definitivt inte göra din pojkvän besviken (kanske i vissa fall 🙂 ).

 

Ziperall/OnePiece

ziperall Mjukisbyxor och filmkväll i alla ära, men med en Ziperall/OnePiece kan det bli ännu mysigare. Ziperall/Onepiece är ett väldigt behagligt plagg som är bekvämt och mysigt att sätta på sig under såväl kalla vinterdagar som kyliga svenska sommardagar.

 

Kalsonger..

kalsonger ..behöver det sägas mer? Detta anrika klädesplagg har män fått i present sedan vikingatiden och det fungerar än idag. Definitivt inte det allra roligaste att få, men varför inte satsa på detta bombsäkra alternativ?

 

Manschettknappar

facebook-manschettknappar Manschettknappar är något som med stor sannolikhet någon gång under livet kommer att komma till användning. Är det inte på ett bröllop så är det kanske på någon annan festlig tillställning. Skulle de mot förmodan inte komma till användning så kan du alltid helgradera dig och köpa Facebook-manschettknappar som han kan visa sina åsikter med!

 

Glider Gloves

glider-gloves Kalla nordiska vintrar och smartphones med pekskärmar brukar inte vara en bra kombination om man inte är beredd på att få iskalla händer. Som tur är så finns det numera en lösning på detta problem; Glider gloves Pekskärmsvantar. Med dessa vantar kan din pojkvän svara på dina sms ute i kylan utan att behöva förfrysa sina fingrar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *