Några teknikprylar som bör gå hem

De flesta pojkvänner brukar ha en förkärlek till prylar och teknik. Internet är full av dessa olika teknik-attiraljer, men det kan vara svårt att välja ut bland allt som finns tillgängligt. Nedan kommer några presenttips som bör gå hem hos den genomsnittlige pryl- och tekniktokiga pojkvännen.

 

Fjärrstyrd lampa

fjarrstyrd-lampa
Om du har en pojkvän som kämpar hårt i livet och borde få unna sig att vara extra lat så borde du köpa en fjärrstyrd lampa till honom. Med denna kan han ligga i sängen och tända sin lampa i taket med bara ett knapptryck! Dessutom kan han förvandla sitt rum till ett diskotek med fjärrstyrt ljus i flera olika färger. Perfekt för förfesten eller när han vill imponera på killkompisarna.

 

Radioanka

radioanka
Tycker din pojkvän om att lyssna på musik och skulle bli extra glad om han även kunde göra det även i duschen? Med en vattentät radioanka, kan din pojkvän lyssna på musik i duschen, i badkaret eller i poolen. Om ni dessutom bor tillsammans, så har ju även du möjlighet att få lyssna på din favoritradiokanal i badrummet!

 

Datorkylare

datorkylare
Har din pojkvän klagat på att datorn blivit segare på sista tiden? För bärbara datorer som ofta används i sängen eller i knäet framför tv-soffan är en av de vanligaste orsakerna till seghet att datorn blir för varm. Detta är en relativt enkel present, men den kan verkligen förändra din datorberoende pojkväns vardag.

 

Flasklås

flasklas
Vet du någon som brukar tjuva från din pojkväns dryckesförråd? Kanske du? Om du vill låta din pojkvän få ha vissa drycker helt för sig själv och göra det omöjligt för dig och andra att stjäla från dem, så borde du köpa ett flasklås till honom. Med detta flasklås kan din pojkvän sätta en kod som bara han känner till och göra det helt lönlöst för tjuven att försöka ta något.

 

Fotoskrivare

fotoskrivare
Något som sjunkit i pris ordentligt de senaste åren är bra fotoskrivare. Visst är det kanske inte den roligaste presenten, men saknar din pojkvän möjligheten att kunna få högkvalitativa utskrifter på sina favoritfotbollsspelare och kanske även ibland också sina skolarbeten så kan detta bli en succé. En riktigt bra fotoskrivare går idag att få för runt 1500kr.

 

FM-sändare till mobiltelefon

fm
Kör din pojkvän runt i en bil utan aux-ingång(ljudingång) eller vill du låta honom spela sina favoritlåtar från Spotify på stereon där hemma? En FM-sändare som kopplas till mobiltelefonen gör att man kan spela upp alla ljud från mobilen på en FM-frekvens. Det är bara ställa in på vilken frekvens som mobilen ska sända ljud från, t.ex 103,6, och börja lyssna!

 

Tillbehör till iPad/Surfplatta

surfplatta
Har din pojkvän en iPad eller en annan surfplatta? Varför inte köpa något extra tillbehör till denna? Kanske hade det passat med ett extra skyddande fodral eller en billaddare så att surfplattan alltid är fulladdad när han är ute på längre turer. Tillbehör till surfplattor finns det gott om! Det är bara att leta upp något som kan tänkas passa till din pojkvän.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *